Pobyty

Zvu vás na pobyty plné jógy, čerstvého vzduchu, milých lidí a příjemných zážitků.

Během pobytu se můžete těšit na několik lekcí zaměřených nejen na relaxaci těla a mysli, ale zároveň na lepší kondici i terapii problémů se kterýma se běžně setkáváme (bolest krku, zad, zápěstí, ramen apod.).

To vše doplní trocha povídaní jak pracovat se stresem a udržet se fit i v běžném životě. A samozřejmě nesmí chybět výtečná a vyhlášená místní kuchyně, která snoubí báječnou chuť se zdravou stravou.

Nově je možné využít i hodinové terapeutické masáže. V rámci pobytu je místo pro 4 masáže. Masáže, nejsou zahrnuty v ceně..

Zpomalte, zastavte se a užijte si krásného okolí Antariku, čerstvý vzduch i naprostý klid a šumění stromů.

V ceně pobytu je 6 – 7 lekcí (cvičení i povídání) a plná penze od páteční večeře až do nedělního oběda včetně. Ubytování je v horních pokojích se společnou sociálkou. V případě, že se uvolní nějaký spodní pokoj, tak bude nabídnut. Maximální počet cvičících účastníků je 13. Chci zachovat individuální přístup a rodinnou atmosféru.

Zároveň bude dost času na procházky do krásného okolí. V rámci volného programu můžete navštívit saunu, blízké koupaliště, projet se na koni nebo třeba projet se na kole. 

Další možnosti vyžití najdete přímo na stránkách Antariku. Viz níže:

 

 

Termíny pobytů

Aktuálně není stanoven.

Ceník

Cena za osobu je – Aktuálně není stanoven.

Necvičící dospělý – Aktuálně není stanoven.

Necvičící dítě do 12 let –  Aktuálně není stanoven.

Rezervace je platná až po zaplacení minimální zálohy 30%,- Kč za osobu.

Pobyt můžete věnovat jako dárek prostřednictvím dárkového poukazu. V případě zájmu či dotazů mě prosím kontaktujte.

Storno podmínky

Záloha je vratná nejpozději 3 měsíce před započetím pobytu. Nejpozději 30 dnů před pobytem, je nutné uhradit doplatek ceny pobytu. Při zrušení pobytu mezi 29 – 14 dnem před pobytem je storno 50%. Při zrušení pobytu 13-0 den před pobytem je storno 100%.

Mapa